When science meets beauty

Hello! Acum câteva săptămâni am fost inclusă în programul brand ambassador pentru compania Alpha Science şi în acest program am avut ocazia să testez 2 produse spectaculoase, despre care veţi găsi informaţii mai jos.

De asemenea, puteţi testa şi voi produsele lor, având un cod de reducere de 25% ce poate fi folosit pe site-ul www.alphascience.ro . Codul este valabil până la 23 iulie şi este: ALEXANDRA.D25

Am introdus emulsia antirid SURFACE [CR] în rutina de dimineaţă şi impresiile mele personale sunt următoarele:

-are o textură foarte plăcută, se absoarbe bine şi lasă pielea catifelată;

-este parfumată şi în ceea ce mă priveşte nu a fost o problemă, nu am simţit că îmi irită pielea sau ochii (deşi chiar am sensibilitate la nivelul ochilor atunci când folosesc unele produse).

-uneori am simţit nevoia de extra-hidratare după aplicarea sa.

Per total, am observant o îmbunătăţire a texturii pielii în zonele din jurul ochilor, unde ridurile sunt de obicei la ele acasă. Chiar pare că îşi manifestă efectul antirid, chiar şi după 2 săptămâni de utilizare. Nu aş putea cuantifica însă… (dar voi încerca să o fac în săptămânile ce urmează. )

Ştiinţific vorbind, produsul conţine:

 L-glutamină, un aminoacid prezent în mod natural în organism, implicat în sinteza de colagen şi în încetinirea procesului de glicare (=o formă de degradare) a proteinelor.

Peptide cu rol în netezirea pielii

Genisteină, o isoflavonă extrasă din soia, un fitoestrogen (are structură asemănătoare cu estrogenul, de ai cărui receptori se poate lega), cu acţiune antioxidantă şi de stimulare a fibroblastelor- deci, cumva… de stimulare a ‘reparării’ pielii.

Acid hialuronic – cu 2 mase moleculare diferite, pentru o mai bună hidratare.   

Printre ingrediente se găsesc şi parfumul şi mentholul – de luat aminte de către acelea dintre voi cu o sensibilitate crescută a tenului.

Serumul TANNIC [CF] de la AlphaScience conţine unele ingrediente pe care eu, vă spun cu toată sinceritatea, nu le-am mai văzut altundeva.

O combinaţie de substanţe active ce se potenţează reciproc, având ca scop atingerea unui efect antioxidant maxim, captarea poluanţilor, dar şi reducerea efectelor nocive ale radiaţiei ultraviolete şi stimularea reînnoirii pielii, prin sinteză de colagen.

Acid Tanic, în concentraţie de 2%, extras din scoarţa arborilor de Sequoia, vitamin C stabilizată, 10%, acid ferulic 0,5% şi extract de Ginko biloba concentrat. Produsul nu conţine parfum şi nici conservanţi, de aceea, pentru a-i ‘prelungi viaţa’, prefer să îl ţin în frigider, în cutia sa.

Îl folosesc dimineaţa, după curăţarea tenului şi 3-5 picături sunt suficiente pentru ten şi gât. (pe care le pun pu pipeta în palmă- nu ating cu pipeta pielea, pentru a nu contamina produsul)

 Aştept apoi câteva minute pentru a intra bine în piele… pentru că textura serumului este una uşor uleioasă. Am remarcat şi un miros specific, de fum, însă cel mai probabil este mirosul ingredientelor.

Am mai observat că dacă picături din serum ajung pe o altă suprafaţă (ex. cutia lui, pe masa etc) imediat oxidează, îşi schimbă culoarea, textura. Deci ideea de a-l păstra în mediu răcoros şi întunecos nu trebuie omisă.

În ceea ce mă priveşte, trebuie să recunosc că nu l-am folosit zi de zi (ci în medie o dată la 3-4 zile), din cauza unor leziuni de acnee care mi-au dat bătăi de cap; fiind uleios, m-am temut de un potenţial efect comedogen şi am preferat să răresc aplicările.

Una peste alta, este un produs interesant şi deosebit şi poate fi o alegere inspirată (sau un cadou inspirat), dacă simţi că ai nevoie de un refresh şi de extra-vitalitate la nivelul tenului.

Voi folosiţi serumuri? Dacă da, ce anume v-a plăcut cel mai mult?

Aţi folosit până acum vreun produs de îngrijire de la Alpha Science?

Vă îmbrăţişez cu drag!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s